Chcete malou krabičku s pikantní chutí a zároveň sladkou? Zvolte Pidi MIX ředkvičky a hrášku.
Růžová varieta ředkvičky nabízí skvělý vizuální kontakt! Její chuť je výrazná, štiplavá, nasládlá a hodně šťavnatá. Prostě čerstvá ředkvička, jak ji znáte!
V kuchyni se ředkvička hodí zejména pro zpestření chutí díky svojí přirozené pálivosti. Nejlépe jí padne zdobení na chlebíčky, sendviče nebo svěží snídani. Dá se použít i do salátů anebo smoothie.
Záměrně zvolená varianta hrášku Frilly, která je nejen úžasně sladká a křupavá, ale zároveň velice zdobná pro svoje výrazné „kudrlinky“. Chuťově je Pidihrášek velmi blízký cukrovému hrášku. Je světle zelený a plný vitamínů, minerálů a vlákniny.
Použití v kuchyni je velmi univerzální s velkým důrazem na vizuální stránku kulinářských výtvorů. Zpestří také saláty, polévky, přílohy a smoothie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.